Cum depășim și împărtășim din rolul de părinte toate provocările, bucuriile și vulnerabilitățile

Poate v-ați săturat de atâtea recomandări de evenimente de învățare. Dacă sunteți addicted ca și mine de informații practice noi, asta o să vă placă: The Woman ne invită pe 24 mai, la Cluj, să vorbim despre asta, cu specialiști în parenting, comunicare și relații sănătoase.

Creșterea copiilor responsabili, independenți, cu stimă de sine ridicată este un roller-coaster emoțional prin care trec părinții indiferent de cât sunt de pregătiți. Nevoia informațiilor clar definite și verificate o resimte fiecare părinte în relația cu copilul său, de aceea, educația continuă reprezintă sursa esențială.

Au mai rămas doar două săptămâni până la evenimentul The Woman Parenting Workshops dedicate părinților implicați activ în creșterea propriilor copii. Eveniment conex organizat sub umbrela companiei The Woman se desfășoară în 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites pentru a puncta teme esențiale precum:

• Cum să crești un copil cu încredere în sine
• Cum să folosești jocurile în dezvoltarea copilului tău
• Bullying și cum să ajutăm copiii în combaterea sa
• Rolul femeii în crearea unui mediu de familie potrivit
• Îmbinarea rolului de mamă cu cel de antreprenor

Speakerii prezenți la eveniment care asigură o experiență deplină părinților sunt: Nadia Tătaru (General Manager @ Radio Itsy Bitsy), Domnica Petrovai (Founder @ Mind Education Health and The School for Couple), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication), Nicolle Stănese (TV Host) și Alexandra Gorea (Psychologist and Founder @ Playful Learning).

Evenimentul este gândit sub forma unui workshop interactiv, având ca scop împărtășirea bucuriilor și a provocărilor de a crește un copil.

Iată despre ce vor vorbi speakerii evenimentului.
Conștientizarea vulnerabilităților – Fericirea unei familii?
Domnica Petrovai, cunoscutul psiholog clinician pr. și psihoterapeut, dar și fondatorul companiei Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu va vorbi în cadrul evenimentului despre contribuția femeii la un cuplu și o familie conștientă. Femeia, la fel ca bărbatul, are propriile ei daruri, nevoi, limite, calități și vulnerabilități și are deopotrivă, o contribuție profundă în modul în care construiește cuplul și familia.
Ce înseamnă o femeie conștientă de propriile ei nevoi și vulnerabilități, cum are grijă de ea și cum oferă copiilor spațiul de a fi ei, cu propria lor identitate sunt doar câteva aspecte punctate de Domnica în 24 mai la The Woman Parenting Workshops.

„Eu încă nu am întâlnit un adult care să nu aibă nevoie de un sprijin în procesul lui de transformare și evoluție personală. Este și motivul pentru care cred că proiectele care sprijină comunitățile și care susțin o evoluție sănătoasă sunt vitale acum.”, a declarat pentru The Woman Domnica Petrovai.

Cel mai frumos greu din lume – viața de familie vs. viața profesională
Echilibrul dintre viața de familie și cea de antreprenor este o adevărată provocare în contextul social actual, într-o lume a vitezei și conectată în permanență la tot ceea ce se întâmplă în jur. Nicolle Stănese, ambasador al Asociației „BABY CARE SIBIU” încă din anul 2012, va puncta soluții personale în acest sens. Sprijinind îngrijirea în cele mai bune condiţii a nou-născuţilor internaţi în terapia intensivă neonatală, Nicolle este membru activ și în numeroase fundaţii şi asociaţii, membru de onoare „Crucea Roşie Sibiu”.

Despre eveniment
The Woman Parenting Workshops cuprinde, dincolo de workshop-urile propriu-zise, o zonă expoziţională cu diverse oportunități de business și produse atractive, un mediu intim, cald care facilitează networkingul părinților dornici de o dezvoltare continuă.

Evenimentul este organizat de The Woman, compania ce reprezintă sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin. Compania The Woman este ancorată în realitatea socială, la curent cu tot ce se petrece la nivel mondial. The Woman motivează, educă și celebrează Femeile Lider care se implică și produc schimbări pozitive în comunitatea din care fac parte.

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:
Silver Partner: Aegon, Oriflame
Partners: NIVEA, Platinia Luxury Suites, Nola, Petit Bebe, Best Kids
Supported By: Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics, Norda Shop
Wine Partner: Casa de vinuri Cotnari
Official Car: Autoworld
Print Partner: Mindshop
Official Coffee: Meron
Food Partner: Subway
Flowers By: Grădina cu lalele

Mamă în prezent, blogger oficial @The Woman Parenting Workshops

Share: