Despre tine

Ești nouă în a fi părinte și ai uneori sentimentul că știi și simți exact ce să faci? Iar câteodată ai vrea să închizi ochii pentru 2 secunde și când îi deschizi casa ta să fie perfect ordonată, copilul curat și liniștit, iar tu să ai o ceașcă de ceai gustos în mână și o prietenă de suflet lângă tine?

Treci prin atât de multe experiențe noi și dinamice pe oră, încât sunt sigură că uneori ai sentimente amestecate, de la bucurie la furie, de la asertivitate la neputință, de la uimire la recunoștință.

Poate uneori simți și presiunea de a fi o mamă perfectă? Cu atât de multe informații care ne ajută să avem o relație minunată cu copiii noștri, cred și eu!

Ei bine, eu vreau să te cunosc. Experiența ta ca mamă poate fi extrem de importantă și pentru alți părinți. Spune-mi ce înseamnă această călătorie de a fi părinte pentru tine, ce îți dorești pentru copilul tău și mai ales, ce îți dorești pentru tine în această călătorie. Și dacă vrei să împărtășești public altor mame, te sprijin cu acest spațiu unde poți scrie. Scrisul poate fi vindecător și inspirațional.

Te aștept pe catalinasimama@gmail.com cu orice îți dorești să împărtășești despre acest drum. De asemenea, dacă ai întrebări sau vrei să citești pe blog despre un subiect anume din călătoria părințelii, te rog să îmi scrii.

Și pentru că îmi place să primesc scrisori atât de mult, îți promit că îți voi răspunde cât de repede cu putință și că îți voi asculta cuvintele cu inima deschisă de fiecare dată.

Cu drag,

Cătălina